به گزارش خبرگزاری مهر، در این آئین که با حضور اعضای هیئت رئیسه فرهنگستان و جمعی از پیشکسوتان نظام سلامت حضور داشتند از زحمات علیرضا مرندی در عرصه راهاندازی شبکه بهداشتی و درمانی در نخستین سالهای پس از انقلاب اسلامی تقدیر شد.
در این نشست، محمدجواد کبیر عضو وابسته فرهنگستان و از مدیران و برنامهریزان نظام شبکه در ایران، با اشاره به شخصیت علمی دکتر مرندی، خاطرنشان کرد: شخصیت علمی، اجرایی و تجارب و خدمات ارزشمند ایشان در عرصه نظام شبکه بهداشتیدرمانی بر هیچکس پوشیده نیست.
وی گفت: ما از فراز و نشیبهای بسیاری عبور کردیم و مشکلات بسیاری را پشت سر گذاشتیم اما در نهایت، توفیقات ارزشمندی را در عرصه سلامت و شبکههای بهداشتی درمانی بهدست آوردهایم.
کبیر افزود: دکتر مرندی و دکتر ملکافضلی نقش بسیار ارزشمندی را در این عرصه ایفا کرده و علاوه بر تعهد سیاسی، عزم و اراده، با عشق به کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی، توانستند شرایط خوبی را برای کشور رقم بزنند.
وی با تاکید بر اینکه در سازمان جهانی بهداشت نیز همواره نگاه جدی به پیشرفت ایران وجود داشته، ادامه داد: اسناد بالادستی سیاستهای کلی سلامت از جمله مستندات ارزشمند است و ما باید درک درستی از آن داشته باشیم و به درستی آن را پیاده کنیم.
در این آئین، پیشکسوتان نظام، معاونان بهداشتی سابق، بهورزان، مربیان و مدیران مراکز آموزش بهورزی، کارشناسان و مدیران شبکههای بهداشتی درمانی، از دکتر مرندی که حامی نظام گسترده شبکه در کشور بودند به پاس زحمات ارزشمندشان تقدیر کردند.
علیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علومپزشکی کشور نیز طی سخنانی از دست اندکاران این برنامه سپاسگزاری کرد.
نظر شما